Dierenartsenpraktijk voor paarden

Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is gespecialiseerd in elke levensfase van uw paard. U vindt er alle faciliteiten om uw paard met de beste zorgen te laten omringen. En dat ons hoevecomplex voorbestemd was om uw paardenspecialist te worden blijkt uit het feit dat tot 1998 het Belgisch kampioenschap jumping hier werd georganiseerd. Sinds 2006 geeft dierenarts Paul Hanssens dan ook met veel passie en plezier een nieuwe invulling aan deze paardentraditie. Uw paard komt hier echt wel op de eerste plaats.

Officieel Nationaal fertilisatiecentrum

Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk kan zich een officieel Nationaal fertilisatiecentrum voor paarden noemen en europees opslagcentum voor paardensperma. Als u dus op zoek bent naar een dienstverlening op maat inzake paardenfertilisatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. De paardenfokker kan zelf of in samenspraak met ons de ideale hengstenkeuze voor hun merrie bekomen. Een contract met GFE France en Krismar Stables maakt het ons mogelijk om ook hun hengsten aan te bieden.

Paardenverzorging op maat

Ons multidisciplinaire dierenartsenpraktijk biedt uw paard een breed gamma aan verzorgingsmogelijkheden. U kunt dus een beroep doen op dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk voor o.a. algemene diergeneeskunde, aankooponderzoek ,mankheidsonderzoek , ontwormingen, vaccinaties,… Verder kunt u bij ons terecht voor de sportopvolging van uw paard. Ook operaties en hospitalisaties behoren tot onze specialiteiten.

Meer over paarden?

Op zoek naar een dierenartsenpraktijk gespecialiseerd in paardenverzorging op maat? U zoekt een officieel Europees fertilisatiecentrum voor paarden?

Contacteer ons »